Oh Kolkata...!

Pieces of a dream/Fragmentos de una ilusion/Crònica d'un somni

Wednesday, May 10, 2006

Des de l'aire -1-





L’oficina on treballo, seu principal de Calcutta Rescue, esta localitzada en un barri musulma. Estem al 4rt pis d’un edifici envoltat de vida: 4 vegades al dia es pot escoltar com els imans de les mesquites criden als fidels. Amb els diferents cants a Ala, a vegades sembla que estiguis en un pais de l’Orient Mitja, pero no, es la ciutat de Calcuta. Des del terrat de l’edifici, l’efervescent i meravellosa Calcuta apareix davant dels teus ulls, i es un luxe contemplar-la des de l’aire.

La oficina donde trabajo, sede principal de Calcutta Rescue, esta localizada en un barrio musulman. Estamos en el 4 piso de un edificio rodeado de vida: 4 veces al dia se puede escuchar como los imanes de las mezquitas llaman a los fieles. Con los diferentes cantos a Ala, parece que estes en un pais de Oriente Medio, pero no, es la ciudad de Calcuta. Desde el tejado del edificio, la efervescente y maravillosa Calcuta aparece delante de tus ojos y es un lujo contemplarla desde el aire.

The office where I work, main headquarter of Calcutta Rescue, it is located in a muslim neighborhood. We are in the 4 floor of a building surrounded by life: 4 times a day we can hear the iman of the mosques praying. With the different chants to Ala, it seems that you are in some country in Middle East, but not, it is the city of Calcutta. From the building’s roof, the effervescent and marvelous Calcutta appears in front of your eyes and it is a luxury to contemplate it when you are on the top.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home